Trials Fusion

Trials Fusion
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
66.2%
Trials Fusion is een racespel ontwikkeld door RedLynx, Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev voor PlayStation 4, Windows, Xbox 360 en Xbox One. Het spel werd op 16 april uitgegeven door Ubisoft; de Windows-versie werd een week later uitgebracht. Het is het dertiende spel in de Trials-serie en kwam bijna tegelijk uit met het Android en Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Trials Fusion is een racespel ontwikkeld door RedLynx, Ubisoft Shanghai en Ubisoft Kiev voor PlayStation 4, Windows, Xbox 360 en Xbox One. Het spel werd op 16 april uitgegeven door Ubisoft; de Windows-versie werd een week later uitgebracht. Het is het dertiende spel in de Trials-serie en kwam bijna tegelijk uit met het Android en iOS-spel Trials Frontier.

Op 24 juli 2014 werd bekendgemaakt dat er meer dan 1 miljoen exemplaren van Trials Fusion over de toonbank waren gegaan.
Net als de vorige games in de serie, Trials Fusion presenteert een arcade te nemen over de real-life sport van waargenomen proeven. De speler bestuurt een ruiter op een physics-based motorfiets vanaf het begin van het level naar het einde, terwijl het navigeren van een aantal obstakels. Het spel maakt gebruik van 3D-graphics, maar wordt gespeeld op een 2D-vlak, zodat de bestuurder alleen vooruit en achteruit kan bewegen. De speler bepaalt hoe de berijder verschuift hun gewicht naar voren en naar achteren om wheelies en stoppies evenals salto uit te voeren terwijl in de lucht en het beheersen van hoe de fiets landt. Trials Fusion, net als de andere games in de serie, is bekend om, onder andere, de beruchte moeite, vooral tegen het einde van het spel. In tegenstelling tot eerdere Trials games, kunnen spelers ook freestyle motorcross stunts uit te voeren, terwijl in de lucht door het bewegen van de rechter analoge stick.  Ook een primeur in de Trials-serie is de mogelijkheid om een ​​quad te kiezen voor een handjevol levels, de ” TKO Panda “is een van de zes fietsen om uit te kiezen. De anderen zijn, motorfietsen, “Baggie”, “Roach”, “Pit Viper” en “Foxbat”. En BMX fiets, “Rabbit”.

Trials Fusion heeft ook een track editor, waardoor spelers hun eigen cursussen en games te maken.

Trials Fusion multiplayer kunnen maximaal 8 spelers (PS4, Xbox One en PC) om te racen in verschillende sporen, terwijl de Xbox 360-versie van het spel ondersteunen alleen 4 spelers. Online multiplayer zal via een gratis update beschikbaar worden gesteld in het begin van 2015.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter