Far Cry 4

Far Cry 4
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
100%
Far cry 4 is een first person shooter, de game begint wanneer je ajay de hoofdpersoon uit een bus wordt getrokken en naar natuureiland wordt gebracht. Op het beeldschone eiland van Kyrat is het een kwestie van jagen of opgejaagd worden. In de opening van het verhaal word je al warm onthaald door de protagonist Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Far cry 4 is een first person shooter, de game begint wanneer je ajay de hoofdpersoon uit een bus wordt getrokken en naar natuureiland wordt gebracht. Op het beeldschone eiland van Kyrat is het een kwestie van jagen of opgejaagd worden. In de opening van het verhaal word je al warm onthaald door de protagonist uit de game: Pagan Min. De vraag is of deze knettergekke guy de villain van Far Cry 3, Vaas “the definition of insanity” Montenegro, kan evenaren. Er is in ieder geval genoeg te beleven op een eiland vol met wilde dieren, vijanden en ontzettend veel (side-)missies. Zo kan je opnieuw kampen overnemen, maar ook gegijzelde burgers bevrijden en belangrijke soldaten van de vijand uitschakelen. Maar dat is niet alles, want er is dit keer ook een Map Editor, waarin jij jouw eigen maps kan creëren voor in diverse modi, en een co-op mode.

Review
Ik heb zelf Far cry 4 nog niet gespeeld, Ik heb wel een paar filmpjes gezien. Ik heb wel far cry 3 gespeeld en dat was echt tof echt een game waarin je je kunt verplaatsen en er is altijd wel een avontuur, Far cry 4 heeft het zelfde het lijkt heel erg op elkaar alleen bij Far cry 4 zijn alle minpunten in Far cry 3 verbeterd. De grapichs in Far cry 4 zien er ook perfect uit!

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 959

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter