Homeworld Remastered Collection

Homeworld Remastered Collection
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
85.4%
Neem aan dat de controle van uw wagenpark en monteren een armada in meer dan dertig single-player missies . Kies eenheid , vloot formaties en vlucht tactiek voor elke strategische situatie . het spel is uniek op zijn eigen manier omdat het een hele andere atmosfeer heeft, het voelt dan ook echt alsof je in Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Neem aan dat de controle van uw wagenpark en monteren een armada in meer dan dertig single-player missies . Kies eenheid , vloot formaties en vlucht tactiek voor elke strategische situatie .

het spel is uniek op zijn eigen manier omdat het een hele andere atmosfeer heeft, het voelt dan ook echt alsof je in de ruimte bent.

    Gerelateerde berichten

    Saw

    Geplaatst door 115 | Xbox 360

    Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

    Laat een berichtje achter