Link: The Faces of Evil

Link: The Faces of Evil
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
39.4%
Link: The Faces of Evil is een Zelda spel voorPhilips’ cd-i. Het spel is uitgebracht in 1993, en was een van de drie Zelda-spellen die op de Philips cd-i verschenen zijn, door een exclusieve deal van Nintendo en Philips Software. In tegenstelling tot eerdere Zelda-spellen, is het een 2D-sidescrolling-game, met hier en daar RPG-elementen. Aan het Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Link: The Faces of Evil is een Zelda spel voorPhilips’ cd-i. Het spel is uitgebracht in 1993, en was een van de drie Zelda-spellen die op de Philips cd-i verschenen zijn, door een exclusieve deal van Nintendo en Philips Software. In tegenstelling tot eerdere Zelda-spellen, is het een 2D-sidescrolling-game, met hier en daar RPG-elementen.

Aan het begin van de game zit Link in Hyrule Castle te klagen dat het zo saai is, aangezien Ganon al is verslagen en er niets te doen is. Ook maakt hij duidelijk dat hij wel benieuwd is wat Ganon van plan is. Vervolgens verschijnt er een vreemde tovenaar genaamd Gwonam op een vliegend tapijt, die vertelt dat Ganon het eiland Koridai heeft veroverd, en dat alleen Link hem kan verslaan. (Ondertussen wordt prinses Zelda ook gevangen). Daarna moet Link, met behulp van Gwonam, Ganon zoeken en verslaan, en daarbij prinses Zelda bevrijden.

Het spel is hevig bekritiseerd om zijn slechte graphics, houterige besturing, en onlogische gameplay. Het spel heeft, buiten de naam en een aantal karakters om, ook weinig tot niets te maken met de originele Zelda-formule. Op verschillende sites wordt het spel genoemd als een van de slechtste games aller tijden.

  Tags: CD-i

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 850

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter