Need for Speed: High Stakes

Need for Speed: High Stakes
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
50%
Introductie Need for Speed: High Stakes is een racing game. Het werd ontwikkeld door EA Canada (PS), EA Seattle (PC) en is uitgegeven door Electronic Arts. Voor PlayStation wed het spel uitgegeven op maart 1999 in Noord-Amerika. In Europa was dat op 30 maart 1999 en op 17 juni 1999 in Europa. Voor Microsoft Windows Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Introductie

Need for Speed: High Stakes is een racing game.

Het werd ontwikkeld door EA Canada (PS), EA Seattle (PC) en is uitgegeven door Electronic Arts.

Voor PlayStation wed het spel uitgegeven op maart 1999 in Noord-Amerika. In Europa was dat op 30 maart 1999 en op 17 juni 1999 in Europa.

Voor Microsoft Windows kwam het spel uit in Noord-Amerika op 29 september 1999 en in Europa in 2000.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation en Microsoft Windows.

Gameplay

High Stakes bouwt voort op de vorige Need for Speed ​​III: Hot Pursuit. De standaard races en de politie achtervolgingen worden versterkt door een nieuw type van ras (High Stakes) en twee nieuwe achtervolging modi (Getaway en Time Trap). De nu – standaard carrière systeem werd ingevoerd, met zijn scenario’s en de begroting in evenwicht. Voertuigfysica worden verbeterd, vooral met de invoering van een schade dat zowel het uiterlijk en de prestatie van een bepaald voertuig beïnvloedt.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter