Sniper: Ghost Warrior

Sniper: Ghost Warrior
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
58.6%
In het spel nemen spelers de rol van de verschillende personages voor verschillende missies. Onder hen zijn een sluipschutter, Sergeant Tyler “Razor Six-Four” Wells, voor lange afstand missies en stealth opdrachten, een Delta Force exploitant, Privé Cole Anderson, evenals een rebel, El Tejon, voor missies in verband met directe vuurgevechten. De belangrijkste plot draait om Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In het spel nemen spelers de rol van de verschillende personages voor verschillende missies. Onder hen zijn een sluipschutter, Sergeant Tyler “Razor Six-Four” Wells, voor lange afstand missies en stealth opdrachten, een Delta Force exploitant, Privé Cole Anderson, evenals een rebel, El Tejon, voor missies in verband met directe vuurgevechten. De belangrijkste plot draait om een ​​hoog opgeleide speciale ops eenheid die in het fictieve land van Isla Trueno, wiens democratische regering werd omvergeworpen door een vijandige kracht wordt gestuurd. [3]

Undercover CIA Agent Mike Rodriguez infiltreert de entourage van Generaal Vasquez met het oog op het opzetten van een schot voor de sniper-spotter team Alpha Nine. Het doden van de algemene zou een einde maken aan het regime op Isla Trueno zetten. Tijdens de moordaanslag, wordt Agent Rodriguez gecompromitteerd en gevangen genomen, en General Vasquez ontsnapt. Na een reeks van missies, de aanval team Delta Three, ondersteund door sluipschutter eenheid Razor Six Four, erin slaagt om vrije agent Rodriguez uit een vijandelijke kamp.

Met Vasquez op de losse, Delta Drie en Razor Six-Four worden verzonden naar het opzetten van een luchtaanval op een cocaïne plantage. Na de succesvolle vernietiging van de plantage, de evacuatie chopper wordt aangevallen en heeft om te vertrekken. Razor Zes Vier maakt zijn weg door vijandelijk gebied om de nieuwe evacuatie punt van waar hij wordt gewonnen bereiken.

Agent Rodriguez werkt samen met Sergeant Tyler Wells om de plannen van een kernkop te stelen van een vijandelijk kamp. De missie is een succes, maar Agent Rodriguez blijkt een verrader te zijn. Hij neemt de gegevens en laat Sergeant Wells om neergeschoten te worden door de vijand. Een rebellenleider genaamd El Tejon redt Sergeant Wells, die vervolgens opspoort Rodriguez, doodt hem en haalt de gegevens.

Omdat de gegevens bestanden zijn incompleet, de Alpha Nine sniper-spotter team steelt de rest van de gegevens van de vijand. Samen met Razor Six Four, Alpha Nine elimineert vervolgens Ernesto Salazar, Generaal Vasquez ‘adviseur. Decryptie van de gestolen gegevens onthult de locatie van een geheime uraniummijn op Isla Trueno. Delta Drie en Razor Six-Four voer de mijne faciliteiten in een vijand vrachtwagen, gratis de civiele werknemers en vernietig de verbinding. Om volledig te ontbinden de inmiddels verzwakte regime, wordt een tweede poging gedaan om Generaal Vasquez doden. Razor Six-Four voltooit de opdracht met succes, en het spel eindigt op het moment Vasquez wordt getroffen door de kogel.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter