Dirty Bomb is de objective game om te spelen

Dirty Bomb is een free to play, first-person shooter op de PC. Momenteel is het spel alleen nog beschikbaar op Windows en via Steam te downloaden. Op 2 juni 2015 kwam er een open beta van Dirty Bomb.

Verhaal

Het is 2020 in een post-apocalyptische Londen, dat is waar Dirty Bomb zich afspeelt. Door een “vuile bom” is de Engelse hoofdstad veranderd in een spookstad. Je speelt één van de huurlingen die het tegen elkaar opnemen. Deze huurlingen hebben allemaal een eigen persoonlijkheid en specialiteit. Het meest opvallende aan Dirty Bomb is misschien wel de “objective modus”, in elk potje is er een aanvallend en verdedigend team. Het aanvallende team moet proberen om missies te voltooien binnen de tijdslimiet, als de tijd om is gaat de verdedigende partij aanvallen en de aanvallende partij verdedigen.

Een voorbeeld van een missie is bijvoorbeeld om een pakketje te bezorgen op een locatie in de map of het opblazen van een gebouw. Naast de objective spelmodus kent het spel ook de standaard Team Deathmatch spelvorm.

Karakters

Bij elke spelronde moeten spelers 3 personages uitkiezen die hij/zij die ronde wilt gebruiken. De meeste moeten vrijgespeeld worden met credits en deze verdien je door het spel te spelen en missies te voltooien.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter