Sniper Elite

Sniper Elite

Introductie

Sniper Elite, ook bekend als Sniper Elite: Berlin 1945, is een tactical shooter.

Het werd ontwikkeld door Rebellion Developments, Raylight Studios (Wii) en is uitgegeven door MC2 France en Reef Entertainment (Wii).

Op 18 oktober 2005 werd het spel uitgegeven in Noord Amerika en in de PAL-regio’s op 30 september 2005.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 2, Microsoft Windows, Xbox en Wii.

Gameplay

Sniper Elite is een third-person shooter die stealth en first-person shooter-elementen gaat. De stealth aspect versterken, is er een camouflage index gemeten in percentage dat de zichtbaarheid van de spelerkarakter Fairburne weergeeft. Fairburne gebruikt verschillende Tweede Wereldoorlog-tijdperk wapens, waaronder sniper rifles, een tot zwijgen pistool, machinegeweren, lichte machinegeweren, een anti-tank wapens en handgranaten die ook kan worden gebruikt voor het opzetten van Tripwire boobytraps.

Een van de belangrijkste kenmerken van het spel is de mogelijkheid om realistische ballistiek, waarbij factoren zoals bullet drop, windsterkte en ademhaling bij een poging een schot. Sniping gameplay wordt uitgevoerd in de eerste persoon reikwijdte uitzicht, terwijl verplaatsing en gebruik van alle andere wapens is in third person view. Als de speler neemt met succes een bijzonder goed geplaatste sniper schot (zoals een head shot of een schot op een bewegend doel), het uitzicht volgt het pad van de kogel in slow motion, terwijl de camera draait rond de kogel.

Kenmerken omvatten een vermogen om een ​​vijand te verwonden, zodat hun kameraden hun positie bloot door te komen om hun redding, ontploffende granaten en brandstoftanks met een welgemikte geweervuur, en timing schoten zodat harde geluiden zoals onweer of artillerie ontploffing maskeren het geluid.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter