Shovel Knight

Shovel Knight
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
52%
Shovel Knight is een 2014 2D side-scrolling platform game, ontwikkeld en gepubliceerd door onafhankelijke video game-ontwikkelaar Yacht Club Games. Het spel werd in eerste instantie uitgebracht voor Microsoft Windows, Nintendo 3DS en Wii U, en de poorten van het spel voor OS X en Linux volgden spoedig. Poorten voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Shovel Knight is een 2014 2D side-scrolling platform game, ontwikkeld en gepubliceerd door onafhankelijke video game-ontwikkelaar Yacht Club Games. Het spel werd in eerste instantie uitgebracht voor Microsoft Windows, Nintendo 3DS en Wii U, en de poorten van het spel voor OS X en Linux volgden spoedig. Poorten voor de PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita zal worden uitgebracht op 21 april, 2015. Schop Knight probeert gameplay en graphics zoals ook vaak in games ontwikkeld voor de Nintendo Entertainment System na te bootsen, en voor deze behaalde zij lovende kritieken en werd genomineerd voor en won diverse jaarlijkse gaming awards.
Shovel Knight is een 2D side-scrolling platform spel gepresenteerd in 8-bit graphics waarin spelers de controle van de gelijknamige hoofdpersoon als hij verzamelt schat en vecht tegen de Orde van No Quarter. Schop Knight’s belangrijkste middel van de aanval is zijn schop, die kan hij gebruik maken om aan te vallen vijanden hoofd op en graven schat, of richten onder hem, terwijl springen te stuiteren op vijanden, vergelijkbaar met de pogo sprong van DuckTales. Door het vinden van een verkoper verborgen in de meeste niveaus, kan de speler secundaire kopen items die kunnen worden gebruikt met een beperkt aanbod van magie. Deze omvatten lange afstand projectielen, handschoenen die kunnen slaan door vuil blokken, en een mantel die de speler onoverwinnelijk voor een korte periode maakt.

Afgezien van de main quest, wat inhoudt dat het vechten door middel van elk niveau en het verslaan van de baas op het einde om vooruitgang te boeken via de kaart van de wereld, worden de spelers aangemoedigd om zoveel mogelijk schat te verzamelen. Schat kan worden verkregen door het verslaan van vijanden, het vinden van kisten, graven door het milieu, en het vinden opmerking bladen die ook ontgrendelen muziektracks. Geen geld verdiend kan worden besteed in dorpen op verschillende items, zoals upgrades voor de gezondheid en magie, secundaire producten verkocht die door de verkoper, en armor en schop upgrades die bonus vaardigheden toe te kennen. Terwijl de speler heeft wel oneindig leven, zal sterven, zal de speler een deel van hun geld te verliezen, maar de speler kan herstellen door het verzamelen van de vliegende zakken die rond verschijnen waar de speler laatste stierf. Voor extra uitdaging, kunnen spelers ook voor kiezen om controleposten te vernietigen om meer schatten te verdienen op het risico om weer verder zouden ze sterven gestuurd.

Voltooien van het spel opent een New Game Plus-modus, die de algemene moeilijkheidsgraad van het spel vergroot door het maken van vijanden moeilijker te doden en geschikt zijn voor meer schade, maar maakt het ook mogelijk de speler op elk relikwieën en gezondheid en magie upgrades tijdens hun eerste verzameld te houden playthrough. Ook paswoordsysteem zodat spelers invoercodes verschillende cheats.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 882

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter