Sherlock Holmes: The Awakened

Sherlock Holmes: The Awakened
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68.2%
Met een paar Sherlock Holmes spelen al onder zijn riem, Frogwares eindelijk de winnende formule in 2006 met The Awakened. Een melding van de beroemde detective en HP Sir Arthur Conan Doyle Lovecraft Cthulhu mythos, het spel zet Holmes en Watson op het spoor van een sekte die verschillende mensen hebben ontvoerd voor gebruik in Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Met een paar Sherlock Holmes spelen al onder zijn riem, Frogwares eindelijk de winnende formule in 2006 met The Awakened. Een melding van de beroemde detective en HP Sir Arthur Conan Doyle Lovecraft Cthulhu mythos, het spel zet Holmes en Watson op het spoor van een sekte die verschillende mensen hebben ontvoerd voor gebruik in één van hun duistere rituelen. Ooit de realist, Sherlock kan niet geloven in het bovennatuurlijke, maar de cultus vormt een legitieme bedreiging, dus het is aan hem om ze te stoppen van het doden van meer onschuldige mensen. Zijn zoektocht leidt hem over de hele wereld, uit een asiel in Zwitserland om een ​​stoomboot in New Orleans, die het spel een welkome scope. Het is allemaal gepresenteerd in free-roaming 3D, waardoor dit een van de zeldzame avonturen van zijn tijd aan het genre te moderniseren met de huidige technologie. Ironisch genoeg, een latere ‘geremasterde’ versie bood de mogelijkheid om het spel over te schakelen naar een meer traditionele third-person, point-and-click adventure, waardoor het veruit de meest gebruiksvriendelijke aanpasbaar avontuur aller tijden.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 883

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter