Resistance Retribution

Resistance Retribution
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
66.4%
Twee maanden voor centrale toren van de Chimera’s in Londen is vernietigd en hun legers worden verslagen in Groot-Brittannië, de Britse Koninklijke Marine Luitenant James Grayson vindt zijn broer Johnny gedeeltelijk omgezet in een Chimera, terwijl op een missie om een ​​van de Chimera conversie centra vernietigen. Grayson tegenzin volgt protocol ten aanzien van besmette Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Twee maanden voor centrale toren van de Chimera’s in Londen is vernietigd en hun legers worden verslagen in Groot-Brittannië, de Britse Koninklijke Marine Luitenant James Grayson vindt zijn broer Johnny gedeeltelijk omgezet in een Chimera, terwijl op een missie om een ​​van de Chimera conversie centra vernietigen. Grayson tegenzin volgt protocol ten aanzien van besmette soldaten, en doodt Johnny, maar dit zorgt ervoor dat hij een zenuwinzinking lijden en hij verlaat zijn troepen, het leiden van zijn eigen persoonlijke vendetta tegen de Chimera. Na het vernietigen van 26 conversie centra, wordt Grayson gevangen genomen door de Britten en zet het gerecht voor het kapitaal misdaden, waar hij wordt ter dood veroordeeld voor desertie. De nacht voor zijn executie, Grayson wordt bezocht door Luitenant Raine Bouchard, een lid van het Europese vasteland verzetsbeweging bekend als de “Maquis”, die biedt Grayson een uitstel in ruil voor zijn hulp en kennis over conversie centra. Grayson is aanvankelijk terughoudend, maar is meer geïnteresseerd als hij hoort dat Bouchard en haar vader zijn het ontwikkelen van een serum om de Chimera virus tegen te gaan. Grayson akkoord met de deal, hoewel hij eist van zijn broer jas als extra voorwaarde, en wordt uitgebracht als een huurling gecontracteerd om de Maquis.

De “Maquis” en de Britse troepen, waaronder Grayson, een plan “Operatie Overstrike”, waar ze zullen Europa binnen via Rotterdam, in Nederland, reizen door Bonn, Duitsland, en in Luxemburg om veiliger te maken van de Maquis bolwerk, en uiteindelijk bewegende op de belangrijkste Chimera toren in Parijs, Frankrijk. Hoewel ze lijden veel slachtoffers uit de kust Chimera pistool torens, de krachten zijn in staat om met succes te maken naar Bonn. Bouchard neemt Grayson en de Maquis commandant kolonel Roland Mallery op een speciale missie om een ​​nieuw type conversie centrum in Bonn te onderzoeken. De groep wordt afgescheiden, met Bouchard vallen in de beginfase van het conversieproces, maar Grayson kan haar redden, geloven ze nog niet gewijzigd, en vernietigt de faciliteit. De troepen leren dat de Chimera hebben ontdekt de Maquis basis in Luxemburg en race naar de bodem lang genoeg om het personeel te evacueren om hun laatste bolwerk in Reims, Frankrijk verdedigen. Dr. Bouchard dringt aan op een verblijf tot een laatste experiment te voltooien, en als Grayson probeert te evacueren, komt hij om te leren dat Bouchard zelf besmet was, doelbewust, bij de conversie midden in Bonn, zodat haar vader om een ​​monster van het virus te winnen ontwikkelen van een serum. Echter, voordat het serum kan worden gemaakt, Dr. Bouchard wordt gedood door de binnenvallende Chimera krachten, maar Bouchard is in staat om het werk van haar vader af te maken en krijgt een monster. Bouchard en Grayson worden gedwongen te evacueren als de basis valt op de Chimera.

In Reims, Grayson probeert Mallery en de Britten waarschuwen Bouchard’s infectie, maar Mallery plaats daarvan sloten hem op, gezien de daad verraderlijke te zijn. Terwijl in de geïmproviseerde brik, wordt Grayson bezocht door Bouchard, die Grayson verleidt tot seks met haar, voordat ze vertrekt op haar missie om het serum te nemen aan de Parijse toren. Na Mallery en Bouchard vertrekken, wordt Grayson bevrijd door zijn vroegere commandant, de Britse majoor Steven Cartwright, en kolonel Rachel Parker van de brik, en krijgt een tweede monster van het serum te nemen om de toren in geval Bouchard mislukt. Zoals reist hij naar Parijs via oude catacomben, Grayson komt over duizenden doden en verminkte vrouwenlichamen wachten om te worden omgezet door de Chimera: Grayson beseft hoe egoïstisch is hij in zijn vendetta tegen de Chimera, en laat zijn broer jas achter terwijl het voortdurend op de missie.

Grayson ontmoet Mallery als hij nadert de toren en ontdekt dat hij ook al besmet met het virus en het is hem doelbewust het voorkomen van het bereiken van de toren. Grayson slaagt om Mallery doden en gaat door tot in de toren zelf en het hol van de Chrysalis, het wordt verondersteld om het beheersen van de Chimera. Na het gebruik van het serum, ontdekt hij de Chrysalis zichzelf, geopenbaard aan Bouchard, die is nu volledig omgebouwd tot een Chimera zijn. Grayson erin slaagt om het monster is ze uitgegroeid tot verslaan: als het sterft, menselijke zelf Bouchard’s duikt weer op en waarschuwt Grayson dat het serum is slechts een tijdelijke maatregel, omdat de Chimera een meer geavanceerde methode voor het omzetten van de mens geëvolueerd zijn, en dat ze al zijn het ontwikkelen van nieuwe manieren om te herstellen van hun verliezen: ze merkt ook op dat de Chimera al werelden hebben veroverd buiten de aarde, en ze zijn gewoon te geëvolueerd te verslaan. Omdat het virus verbruikt haar volkomen, Grayson doodt Bouchard om haar uit haar lijden te verlossen.

Met de Chrysalis vernietigd, de Britten en de Maquis krachten zijn in staat om de toren van Parijs en gratis West-Europa van de Chimera te vernietigen. Na de herdenking dood Bouchard’s, Parker en Cartwright biedt Grayson een commissie met het Britse leger als een belangrijke, en keert terug van zijn broer jas aan hem, hem aan te moedigen om het te houden in plaats van het plaatsen van het op Bouchard’s memorial. Grayson wijst Parker’s commissie, in plaats inhuren als een kolonel in de Maquis. Grayson leidt een Maquis kracht naar het hart van Rusland naar de bron van de Chimera invasie te ontdekken, maar Grayson vermist in actie tijdens de slag om Warschau te bevrijden, hoewel geruchten van een Britse soldaat in Rusland, dat bekend staat als de “Cloven Killer is geworden “. De laatste scène toont Grayson staande voor de Basiliuskathedraal, zijn ogen nu goudgeel, een symptoom van te zijn besmet met het Chimera-virus.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter