Need for Speed: ProStreet

Need for Speed: ProStreet

Introductie

Need for Speed: ProStreet is een racing game.

Het werd ontwikkeld door EA Black Box, Exient Entertainment (DS) en is uitgegeven door Electronic Arts.

Het spel werd uitgegeven op 14 november 2007 in Noord-Amerika. In Europa was dat op 13 november 2007 en in Japan op 31 januari 2008.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 2, Playstation 3, PlayStation Portable, Microsoft Windows, Wii, Nintendo DS en Xbox 360.

Gameplay

Need for Speed​​: ProStreet heeft de serie genomen in een andere richting van de gameplay. Alle racen in ProStreet uitsluitend plaatsvindt aan gesloten tracks, waardoor ProStreet het eerste spel in de serie sinds Need for Speed ​​II die niet animeren illegaal racen. Integendeel, verschijnt het type van het racen te Clubman Racing zijn. De performance tuning functie is verbeterd, in vergelijking met eerdere versies, vooral Autosculpt. In tegenstelling tot de Carbon, waar alleen bepaalde body kits kunnen worden autosculpted, kan dit nu worden toegepast op alle body kits, inclusief voorraad bumpers en wide body kits. Verder is een aantal aanpassingen door Autosculpt invloed aerodynamica van de auto.

In ProStreet zijn er vier verschillende spelmodi: Drag (een race in een dragstrip, van punt tot punt), Grip (vergelijkbaar met Circuit races, maar met vier verschillende soorten Grip races beschikbaar), Speed ​​(vergelijkbaar met een sprintrace) en Drift.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter