Need for Speed: Hot Pursuit 2

Need for Speed: Hot Pursuit 2

Introductie

Need for Speed: Hot Pursuit 2 is een racing game.

Het werd ontwikkeld door EA Black Box (PS2), EA Seattle (GC, Xbox & PC) en is uitgegeven door Electronic Arts.

Het spel werd uitgegeven op 2 oktober 2002 in Noord-Amerika en voor GameCube op 30 september 2002. In Europa was dat 25 oktober 2002 en in Australië op 2002 voor Game Cube.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 2, GameCube, Windows Phone en Xbox.

Gameplay

Hot Pursuit 2 trekt in de eerste plaats uit de gameplay en de stijl van Need for Speed ​​III: Hot Pursuit; de nadruk lag op het ontwijken van de politie en over- the-top cursussen met lange snelkoppelingen.

Net als bij het ​​origineel, de speler heeft ook de mogelijkheid om te spelen als een politieagent probeert te speeders arresteren. Om dit te doen, zodat de speler ramt het versnellen voertuig meerdere malen uit te schakelen. De speler moet aanzetten hun lichten en sirenes, terwijl in achtervolging, en ze automatisch uit na de arrestatie van de verdachte te zetten. Politie kunnen bellen voor een barricade, extra eenheden, “Unit 9” in de uitzending van bijstand (Alleen PS2), spike strips, en vraag hulp van een helikopter om te helpen bij het ​​achtervolgen van de doelgroep voertuig. Aan het eind wordt de speler toegekend voor de auto’s opgepakt. In de PlayStation 2-versie deze modus heet U bent de Cop -modus, terwijl in de PC, Gamecube en Xbox versies het is Wees de Cop -modus.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter