Monster Hunter Freedom Unite

Monster Hunter Freedom Unite
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
83.4%
Monster Hunter Freedom Unite heeft meer missies, apparatuur, en monsters dan Monster Hunter Freedom 2, en een nieuwe functie is een Felyne vechter om u te helpen op je quests. U kunt ook Zeldzaamheid 9 en 10 armor en wapens. Daarnaast kan de speler nu houden tot 99 van elk type object in zijn / Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Monster Hunter Freedom Unite heeft meer missies, apparatuur, en monsters dan Monster Hunter Freedom 2, en een nieuwe functie is een Felyne vechter om u te helpen op je quests. U kunt ook Zeldzaamheid 9 en 10 armor en wapens. Daarnaast kan de speler nu houden tot 99 van elk type object in zijn / haar post doos, opslag van maximaal 20 apparaten sets, en krijg tien uitrusting pagina’s in plaats van zes. Een nieuw type van de quest, zal de “Epic Hunting Quest”, worden ingevoerd, die de jager in staat zal stellen om op te nemen, één voor één, tot meer dan 4 verschillende monsters in een zoektocht, zoals te zien in de demo vrijgegeven. Wapens kunnen nu tot paars scherpte die hoger is dan wit scherpte. U kunt nu accepteren HR 7-9 quests in het verzamelen hal en nieuwe ouderling quests buiten de bijeenkomst hal van een Felyne naast de dorpsoudste. De downloadbare content kunt u speciale armor geven voor uw felyne samen met vroege ontsluit voor een aantal van de felyne skills.The introductie van nieuwe monsters zoals de Ukanlos hebben in het spel gezet met nog meer dieren dan de laatste versie van Monster Hunter Freedom 2 op het PSP-systeem.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 850

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter