The Legend of Zelda: Skyward Sword

Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
65.4%
The Legend of Zelda: Skyward Sword is een action-adventurevideospel voor de Wii dat door Nintendo EAD werd ontwikkeld en op 18 november 2011 door het Japanse bedrijf Nintendo op de markt is gebracht. Het spel volgt na The Legend of Zelda: Spirit Tracks maar is daar niet de opvolger van. Nintendo heeft namelijk de officiële Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

The Legend of Zelda: Skyward Sword is een action-adventurevideospel voor de Wii dat door Nintendo EAD werd ontwikkeld en op 18 november 2011 door het Japanse bedrijf Nintendo op de markt is gebracht.

Het spel volgt na The Legend of Zelda: Spirit Tracks maar is daar niet de opvolger van. Nintendo heeft namelijk de officiële verhaallijn vrij gegeven en daaruit blijkt dat Skyward Sword het eerste deel in de hele The Legend of Zelda reeks is. Skyward Sword hanteert een grafisch stijl die zowel aanleunt bij The Wind Wakerals bij Twilight Princess. Het spel werd officieel aangekondigd op de E3-persconferentie van Nintendo op 15 juni 2010 . Op de Game Developers Conference in San Francisco toonde Nintendo-baas Satoru Iwata een nieuwe trailer, waarin te zien was dat de nadruk van de game op combat ligt. Ook is het kleurenpalet in de game ietwat donkerder, zodat de game er realistischer uitziet. Er is ook een nieuw personage zichtbaar in de trailer die gelijkenissen vertoont met Vaati uit ‘The Minish Cap’. Tijdens de speelbare demo op de E3 2011 werd echter bekendgemaakt dat dit personage ‘Lord Ghirahim’ heet. Hij is de heerser over de inwoners van Hyrule, het land beneden de ‘Skyloft’. Later op de E3 werd aangekondigd dat hij niet de enige slechterik in het verhaal is.

Het verhaal begint op ‘Skyloft’, een eiland hoog boven de wolken. Link woont hier samen met Zelda, met wie hij in dit verhaal een hechte band heeft. Op een dag wordt er een ceremonie gehouden, waarvan de winnaar een romantische nacht met de Skyloftpriesteres mag doorbrengen. Tijdens de ceremonie moeten de deelnemers, onder wie Link, een loftwing (vliegend wezen) met een gouden standbeeld te pakken zien te krijgen, terwijl ze zelf ook op loftwings (vogels) vliegen. Link wint deze wedstrijd en daarmee een nachtelijke afspraak met Zelda. Terwijl Link op zijn vogel rondvliegt, verschijnt plotseling een reusachtige tornado, waardoor Zelda naar beneden valt en Link haar achterna moet om haar te redden.

  Tags: Wii

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 882

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter