Gone Home

Gone Home
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
79.6%
Op 7 juni 1995, 21 jaar oud Kaitlin greenbriar keert terug naar huis, een herenhuis in Arbor Hill, Oregon gewild om Kaitlin’s vader door zijn oom-niet lang na middernacht op een stormachtige nacht na een jarenlange reis naar het buitenland. Ze ziet een briefje op de deur van haar zus, Samantha, vertelde haar om niet Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Op 7 juni 1995, 21 jaar oud Kaitlin greenbriar keert terug naar huis, een herenhuis in Arbor Hill, Oregon gewild om Kaitlin’s vader door zijn oom-niet lang na middernacht op een stormachtige nacht na een jarenlange reis naar het buitenland. Ze ziet een briefje op de deur van haar zus, Samantha, vertelde haar om niet te gaan op zoek naar antwoorden over waar ze is. Terwijl ze het huis binnenkomt, Kaitlin realiseert niemand thuis is, zelfs niet haar ouders, zodat ze onderzoekt het huis om uit te vinden waar ze allemaal zijn. Spelers begeleiden Kaitlin door dit proces, leren sommige dingen bekend te Kaitlin, samen met nieuwe feiten over haar familie en hun ervaringen in het afgelopen jaar. Door een reeks van de brieven geschreven aan Kaitlin in Samantha’s dagboek over het jaar Kaitlin was weg, de speler leert dat Samantha en haar familie verhuisde naar het grote huis. Samantha ging toen naar haar nieuwe school en werd uiteindelijk erkend als “The Psycho House Girl” na een man genaamd Oscar Masan, die de speler ontdekt is Samantha en oudoom Kaitlin’s, liet alles na zijn dood aan haar vader, zelfs het huis. Tijdens haar eerste weken op school, Samantha zag een meisje in het laatste jaar, soms gekleed in een uniform van het Leger. Helaas, Samantha nooit echt een kans om met haar te spreken. Samantha had ooit een vriend genaamd Daniel, die haar buurvrouw was voordat ze verhuisden, en Samantha legt ze was alleen zijn vriend voor zijn Nintendo games, maar realiseert zich dat ze echt moet hem bellen op een bepaald punt over.

Samantha krijgt uiteindelijk aan het meisje in het leger uniform te praten; ze is vernoemd Yolanda “Lonnie” DeSoto, en ze is altijd al wilde “de Psycho Huis” te zien, dus Samantha verplicht en nodigt haar uit om te komen over de volgende dag. Samantha voelt echt alsof ze maakte een vriend met wie ze normaal kan voelen. Ze delen de activiteiten over de maanden, zoals verven van het haar en het kijken naar Pulp Fiction. Ze uiteindelijk beginnen om een ​​sterke relatie te vormen, met Lonnie vertelt Samantha dat ze ziet er prachtig uit. Na het zien van een Halloween show “de stad”, ze overnachten bij een vriend’s broer’s huis, en slapen samen op een futon. De lichten gaan uit, en Lonnie legt haar arm om Samantha en vertelt haar dat ze houdt van haar. Samantha voelt op dezelfde manier, maar kan zichzelf er niet toe brengen om iets achteraf zeggen. Een paar dagen later, Lonnie bezoekt Samantha in haar huis, maar het is een vreemde ontmoeting. Lonnie uiteraard voelt zich ongemakkelijk over wat er gaande door haar hoofd, en zoent Samantha. Het is daar dat hun relatie begint te bloeien als ze vriendinnen in het geheim.

Als de speler, het spelen Kaitlin, kijkt door de dingen van haar ouders, vinden we oude romans haar vader, Terry, schreef en had gepubliceerd. De romans waren gebaseerd rond de moord op JFK en hoe de hoofdpersoon kent de waarheid en moet het stoppen. Na twee boeken slecht verkocht, zijn uitgeverij liet zijn serie. Terry uiteindelijk gaf helemaal schrijven, lijdt aan een writer’s block.

De speler leert, samen met Kaitlin, dat ergens in de loop van het jaar, Terry een brief ontvangen van een andere uitgeverij, hem te vertellen dat ze wilde zijn twee boeken te publiceren onder een nieuwe cover. Terry vrolijk geaccepteerd, en zelfs gooide een nieuwe roman die 20 jaar na het tweede boek. Hij hoopt dat de nieuwe uitgeverij, die alleen werd ingesteld op de herpublicatie oude boeken nu, zal het vrij te geven. De speler leert ook dat de reden Kaitlin’s ouders zijn niet thuis, is dat ze op een jubileum reis, te wijten aan huis terug te keren de volgende dag, hoewel een brochure voor een Stellen Counseling uitje nemen plaats in dezelfde periode als de verjaardag kan worden gevonden, en er zijn aanwijzingen dat Kaitlin’s moeder romantisch bezig met een collega zou kunnen geweest zijn.

Spelers leren dat Samantha en Lonnie dichterbij dan ooit geworden, en zij begonnen te organiseren geest jaagt rond het huis voor de lol. Twee maanden later, als Samantha begint om voorbereidingen te treffen voor het college in een cursus creatief schrijven, Lonnie herinnert Samantha dat ze verschepen uit op 6 juni Samantha beseft dat ze niet lang hebben verlaten met haar, en Lonnie vertelt haar dat ze moet hebben zo leuk als ze kunnen tot dan. De speler leert dat Lonnie kreeg in de problemen op school en Samantha verdedigde haar.

Samantha’s ouders proberen haar te praten over haar gedrag, en Samantha hen uiteindelijk vertelt over haar en Lonnie’s relatie; ze zet het neer als “een fase”, niet te geloven en te accepteren dat Samantha is een lesbisch. Ze zeggen dat ze “gewoon niet heeft voldaan aan de juiste jongen”. Een paar weken later, Daniel bezoekt Samantha bij haar huis te halen zijn Nintendo-spellen. Samantha voelt zich verdrietig over hun oude relatie en hoe ze gestopt zijn vrienden. Ze vertelt ook over de problemen van haar vader en haar problemen met Lonnie, en Daniel geeft haar een knuffel en zegt dat alles in orde zal zijn.

48 uur voor vertrek Lonnie’s, Samantha wordt verstoord. Ze wil ze kon gaan met Lonnie, maar weet dat ze niet kan. Ze brengen een laatste nacht samen en vertellen elkaar dat het de gelukkigste avond van hun leven zal zijn. Voor een tijdje, ze plezier hebben, maar uiteindelijk beginnen huilen na Samantha beweert dat ze niet in staat zijn te leven zonder Lonnie.

De speler leert dat de volgende ochtend, Samantha wakker te vinden Lonnie gegaan. Later op die dag, Samantha vindt boodschappen op het antwoordapparaat van een verstoorde Lonnie. De telefoon gaat een derde keer, en Samantha beheert nog maar net te beantwoorden.

Lonnie legt uit dat ze kon gewoon niet door te gaan met de toetreding tot het leger en stapte uit de bus in Salem. Ze vraagt ​​Samantha als ze is voor weglopen met haar, waar ze een eigen plek vinden, en Samantha stemt. Ze pakt haar spullen en veel van de waardevolle spullen uit het huis en rijdt op te halen Lonnie. In haar laatste woorden, Samantha verontschuldigt zich Kaitlin dat ze haar niet kunnen zien in persoon, en hoopt dat Kaitlin begrijpt waarom ze is weggelopen toen ze eenmaal leest het tijdschrift. Haar laatste woorden zijn: “Ik hou zoveel van je, Katie. Ik zal je weer te zien. Someday. Liefde, Sam”.

Hoewel het niet nodig is om het hoofdverhaal plot ontvouwen, kan aanvullende aanwijzingen worden gevonden die de achtergrond van Kaitlin’s oudoom Oscar Masan, de vorige eigenaar van het huis uit. In de weg van brieven, krantenknipsels, speciale data van belang geacht om talloze personages, en bewijzen zinspeelde op de relatie tussen Oscar en Kaitlin’s vader Terrance, openbaart Oscar begaan een ernstige klacht binnen de familie en werd verstoten door Terrance’s moeder (Oscar’s zus ) en Terrance zelf suggereert dat Terrance kan zijn misbruikt door Oscar als jongen. Krantenknipsels blijkt dat Oscar was overleden in het huis, en de gebeurtenissen van de speler tegenkomt stel het huis kan worden achtervolgd door de geest van Oscar’s, al is er geen interactie tussen de speler en Oscar.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 882

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter