Wie is de mol app?

Wie is de mol app?

Iedereen kent wie is de mol. Het spel waarbij een groep bekende Nederlanders geld moeten inzamelen maar waarbij 1 iemand de zogeheten mol is. Deze persoon gooit roet in het eten en haalt bepaalde streken uit waardoor er opdrachten niet gehaald worden en het geld in de pot dus ook niet meer wordt bijgevuld. Wie de mol is wordt natuurlijk niet verteld. Het is aan de kijkers om op aanwijzingen te letten en hieruit te beslissen wie de mol is. Aan het einde van elke aflevering moet elke deelnemer een toets maken over de identiteit van de mol. Er wordt niet tegen je verteld welke vragen je goed hebt beantwoord en welke fout waren. Wanneer je de toets het slechtst hebt gemaakt van iedereen moet je naar huis en lig je uit het spel.
De zoektocht gaat weer beginnen!

Sinds een paar jaar hebben ze de ‘Wie is de mol’ app. Dit is eigenlijk gewoon een spel tegen je vrienden. Voordat de afleveringen beginnen geef je een x aantal punten aan een deelnemer die je verdenkt. Als juist die deelnemer op wie jij je punten hebt gezet naar huis moet, ben je je punten kwijt en kan je de volgende aflevering dus minder inzetten. Je kan je punten op verschillende kandidaten inzetten. Als je wel goed heb gegokt en de deelnemer op wie jij hebt gestemd wordt niet naar huis gestuurd, dan verdubbelen je punten. Tot zo ver is het nog niet zo interessant, het wordt pas echt leuk als je in een poule zit. Die kan je zelf aanmaken of je kan worden toegevoegd door je vrienden. Hier kan je zien wie van je vrienden er het beste voor staan en zie je statistieken van welke kandidaten het verdachts zijn.

Wel is het jammer dat de afgelopen jaren de app niet echt vernieuwd is.

    Gerelateerde berichten

    Team Building Uitjes

    Geplaatst door 147

    Team building uitjes zijn essentieel voor het versterken van de banden tussen collega’s en het bevorderen van een positieve werkomgeving. Of...

    Laat een berichtje achter