NBA 2K16 nog mooier dan eerdere edities

NBA 2K16 nog mooier dan eerdere edities

NBA 2K16 is het nieuwe basketbal spel voor de basketbalfans. Voor de fans zijn de 2K series wat voor de voetbalfans FIFA is. De 2K serie staat bekend om zijn realisme, de uitgebreide voor- en nabeschouwing die worden gegeven en het commentaar dat zijn weerga niet kent.

Graphics en audio

Zoals en voorgaande edities al naar voren gekomen is, is dat de graphics en audio weer van ontzettend hoge kwaliteit is. Tijdens de wedstrijden zijn drie commentatoren die over alles wel hun mening hebben en houden het spel levendig.

De graphics zijn ook van bizar hoog niveau, druppeltjes zweet die langs de nek van spelers glijden, 2K heeft voor het eerst bodyscans uitgevoerd, waardoor spelers er nog realistischer uitzien in 2K16.

Geen tutorial

Het is een zeer moeilijk spel met een steile leercurve, nu is het natuurlijk geen probleem dat het spel wat lastiger is en dat je het echt moet leren spelen en eigenlijk is het alleen maar leuk om tutorial oefeningen te doen. Maar dit is niet het geval bij NBA 2K16, het spel is erg moeilijk maar helaas zitten er geen prettige tutorial oefeningen in het spel. Enkel een aantal slechte filmpjes waar je eigenlijk niet slimmer van wordt. Dus voor 2K16 wordt het oefenen, oefenen en nog eens oefenen.

Storyline

De storyline waar veel over gesproken werd valt erg tegen in werkelijkheid. De regisseur Spike Lee staat bekend om zijn films over criminaliteit en dit kom helaas ook terug in de gameplay. Je speelt namelijk een jongen uit “the hood” en die cultuur en mensen neem je mee in het spel. Hierdoor lijkt het alsof alleen mensen uit deze omgeving in de NBA thuishoren en dat is eigenlijk iets wat je niet wilt en ook niet waar is.

    Tags: NBA

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter