ModNation Racers

ModNation Racers
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
67.4%
Dit is een kart – stijl race spel met een verschil. Niet alleen krijg je de heldere kleuren en schattige personages die je zou verwachten van een andere kart racer waard zijn. Je krijgt ook de mogelijkheid om alles aan te passen . Andere spellen kun je auto’s en personages aan te passen binnen het Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".
Dit is een kart - stijl race spel met een verschil.
Niet alleen krijg je de heldere kleuren en schattige personages die je zou verwachten van een andere kart racer waard zijn.
Je krijgt ook de mogelijkheid om alles aan te passen .
Andere spellen kun je auto's en personages aan te passen binnen het spel.
 ModNation Racers kun je bouwen hele race tracks , ga dan racen op hen.
Hou je niet van de tracks van het spel geeft je ? Maak je eigen .
 Dit is het perfecte spel voor die vakantie familiebijeenkomsten wanneer je kleine neefje wil videogames met de grote kinderen spelen . Iedereen heeft behoefte aan een van die deze tijd van het jaar .

    Gerelateerde berichten

    Team Building Uitjes

    Geplaatst door 147

    Team building uitjes zijn essentieel voor het versterken van de banden tussen collega’s en het bevorderen van een positieve werkomgeving. Of...

    Laat een berichtje achter