Fortnite nieuwste hype?

In juli 2017 hebben de uitgevers Epic Games en People Can Fly een nieuw gratis te downloaden spel op de markt gebracht genaamd Fortnite.
Fortnite is uitgegroeid tot één van de populairste spellen van de wereld. Met in 2018 meer dan 40 miljoen spelers. Fortnite is te spelen op macOS, IOS, PlayStation 4, Windows en Xbox One, maar sinds Juni 2018 ook te downloaden op Nintendo Switch.

fortnite-servers-down-tijd-voor-een-update-131151

 
Gameplays:

Fortnite heeft twee verschillende gameplays, dit zijn Save the World en Battle Royale.
Save the World is een betaalde gameplay wat zich afspeelt in de hederdaagse wereld. Het plotseling verschijnen van een wereldstorm heeft 98% van de wereldbevolking laten verdwijnen, en zombie-achtige wezens oplaten staan om de overgebleven 2% aan te vallen. De speler die de gameplay speelt kan kiezen om alleen te spelen of met een team tot 4 personen, de spelers horen bij de overgebleven 2% en moeten missies uitvoeren en forten bouwen zonder dood te gaan door de zobie-achtige wezens, deze kunnen zij dood schieten met gevonden of gekregen wapens.36462433522_f3c5baff13_b

 

 

 

 

 

 

Battle Royale:

Battle Royale is een gratis gameplay, die voornamelijk het meest gespeeld wordt. Je kunt Battle Royale alleen spelen, met z’n tweeën, en met z’n vieren spelen.
Het doel van deze gameplay is om als laats over te blijven, maar dat is nog niet zo makkelijk. Je word met maximaal 100 anderen op een eiland gedropt,
als je geland ben is het de bedoeling om zo snel mogelijk wapens te zoeken om jezelf te verdedigen en om tegenstanders uit te schakelen. Het eiland word om de paar minuten kleiner door een storm waarvan je levens eraf gaan, dit is omdat je elkaar dan sneller tegenkomt. Het verdedigen van jezelf kan door het bouwen van een muur, trap, platvorm, een piramide of een valstrik. Hiervoor hebben de spelers bouwmaterialen nodig deze kunnen ze krijgen door het kapot hakken van dingen. Er zijn drie soorten bouwmaterialen: hout, steen en metaal. De speler of het team die als laatst overblijft is de winnaar.

battleroyale-fortnite-1158215

    Laat een berichtje achter