Donkey Kong

Donkey Kong
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
41.4%
Donkey Kong is een van Nintendo’s eerste successen, en tevens het eerste videospel waar de Nintendo-mascotte Mario (toen nog Jumpman geheten) in voorkomt. In Donkey Kong wordt Pauline gekidnapt door de grote gorilla Donkey Kong. Mario (Jumpman) is de aangewezen persoon om haar te redden en Donkey Kong uit te schakelen. Het spel bestaat uit Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Donkey Kong is een van Nintendo’s eerste successen, en tevens het eerste videospel waar de Nintendo-mascotte Mario (toen nog Jumpman geheten) in voorkomt.

In Donkey Kong wordt Pauline gekidnapt door de grote gorilla Donkey Kong. Mario (Jumpman) is de aangewezen persoon om haar te redden en Donkey Kong uit te schakelen.

Het spel bestaat uit drie levels die, wanneer de speler ze alle drie heeft gehaald, zich weer herhalen, maar dan op een moeilijker niveau.

Donkey Kong zijn voornaamste wapens zijn tonnen, die hij gooit of rolt naar Mario. Van dit beeld zijn ook vaak nog parodieën terug te vinden, onder andere in The Fairly OddParents. Ook andere aspecten van dit spel zijn terug te vinden in latere spellen van Nintendo, waaronder de hamer in Super Smash Bros.
review
Donkey Kong heb ik zelf ook wel een aantal keer gespeeld op de pc alleen vond ik het niet zo’n leuk spel.
Ik vond het eentonig, je moet het maar leuk vinden.

    Tags: Nintendo

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter