Divinity: Original Sin

Divinity: Original Sin
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
64.2%
De aanpasbare protagonisten van het spel zijn een paar van de “Bron Hunters”: leden van een organisatie gewijd aan het uitroeien van een gevaarlijke magische naam “de Bron” en zijn adepten, de “Sourcerers”. In de single-player mode, bestuurt de speler hen beiden, terwijl in de twee-speler co-op, elke speler neemt de controle over een van Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De aanpasbare protagonisten van het spel zijn een paar van de “Bron Hunters”: leden van een organisatie gewijd aan het uitroeien van een gevaarlijke magische naam “de Bron” en zijn adepten, de “Sourcerers”. In de single-player mode, bestuurt de speler hen beiden, terwijl in de twee-speler co-op, elke speler neemt de controle over een van hen. Aan het begin van het spel, de Bron Hunters ontvangen orders om de moord op een gemeenteraadslid onderzoeken door een vermoedelijke Sourcerer in Cyseal, een havenstad in het zuiden van Rivellon. Bij aankomst Cyseal vinden ze belegerd door orcs en ondoden en al snel ontdekken dat het werd georkestreerd door een Sourcerer samenzwering gekoppeld aan de Immaculates, een cult gevestigd in het Luculla Forest verder landinwaarts. Ze bewijzen dat de Witte Heks, hoedster van de Luculla Woud, in de moord vinden ook. Hun zoektocht naar haar neemt ze mee naar de sprookjesachtige wereld van Hibernheim, waar ze vinden haar gevangen in een blok ijs door de Immaculates ‘leider, de Conduit. Na te zijn bevrijd, introduceert ze zichzelf als Icara en pleit schuldig aan ongeluk doden van de wethouder, maar de Bron Hunters, het bewijs van Sourcery, massamoord, en menselijk slachtoffer door de Immaculates uitgevoerd te hebben ontdekt, ervoor kiezen om zich te verbinden met haar tegen de gemeenschappelijke vijand. Icara openbaart aan hen dat de Conduit is eigenlijk haar eigen vervreemde zus Leandra en stuurt ze naar de Immaculates infiltreren om te leren van haar plannen. De Bron Hunters ontdekken dat de cultus is de mijnbouw een zeer giftige metalen genaamd “tenebrium” in de Luculla Mines, waar ze ook tegenkomen “Death Knights”, onverwoestbaar ondode krijgers gecreëerd door Leandra behulp tenebrium en de Bron te Rivellon veroveren. Leandra vernietigt de mijnen in een poging om de Bron Jagers doden, maar ze weten te ontsnappen met haar fail-safe, dat maakt Death Knights kwetsbaar.

Tijdens het spel, de Bron Hunters af en toe geconfronteerd magische kristallen bekend als “Star Stones” (een aantal van hen omgezet in “bloed stenen” door offers de Immaculates ‘). Bij het vinden van de eerste, worden zij getransporteerd naar de “Hoeve”, een mysterieuze fort buiten de normale ruimtetijd die direct vertrouwd beiden. Als ze herstellen meer Star Stones, ze leren van hen dat de Bron oorspronkelijk was geweest een welwillende magie geassocieerd met Astarte, de godin van het leven, voordat het werd beschadigd door de Void, een kwade kracht van buiten de materiële wereld. De Bron Hunters zelf worden geopenbaard aan reïncarnaties van twee oude generaals, een man en een vrouw, die gevangen de Bron corruptie binnen een artefact die bekend staat als “de Gold Box” en werden toegekend goddelijke krachten om het te bewaken zijn. Echter, wanneer een demonisch wezen genaamd “de Trife” overgehaald Astarte om de doos te openen, de corruptie werd weer vrijgelaten en nam de vorm van een reusachtige draak, die Astarte ging op om te strijden voor de eeuwigheid in de Leegte. Als boetedoening voor hun falen, de Wachters koos ervoor om te ontdaan van hun bevoegdheden en herinneringen en werden herboren in Rivellon als gewone mensen; Star stenen zijn in feite gekristalliseerd fragmenten van hun verloren herinneringen. Afleiden dat de Trife nu is het manipuleren van Leandra aan Astarte verzwakken en de Void Dragon los te laten op de wereld, Icara dringt er bij de Bron Hunters om te stoppen met haar, hetzij door het herstel van de “Soulforge” tussen de zussen (een psychische link die Leandra had doorgesneden), of doden van haar indien nodig.

De Bron Hunters volg de Conduit het spoor naar de stad van Hunter’s Edge in de buurt van de Phantom Forest, nu overspoeld door de Immaculates, orcs en barbaarse huurlingen. Ze vinden aanwijzingen achtergelaten door de wizard Zandalor, Icara minnaar en Leandra’s aartsvijand, die hen wijzen op een oude Bron Temple dieper verscholen in de bossen. Binnen in de tempel, Zandalor ze te vinden en te leren van hem dat doel Leandra’s is de Gold Box in de Eerste Tuin, die ze kunnen betreden van de Homestead. In de tuin, ze confronteren Leandra en kan haar Soulforge met Icara herstellen als ze de middelen hebben opgegraven daarvoor aan in de Phantom Forest eerder: in dit geval, erkent ze hoe slecht ze is geworden en bladeren met Icara en Zandalor te bekeren; anders moeten ze vechten en haar te doden. Het bereiken van de Gold Box, de Bron Jagers krachten bundelen met Astarte aan de Trife te vernietigen, maar niet voordat hij roept de Void Dragon zelf. In een titanenstrijd, ze erin slagen om de Dragon terug in de doos te verbannen, en Astarte blijft om het opnieuw te bewaken voor alle eeuwigheid, het bedanken van de Bron Jagers en onthullen aan hen die andere goden en wetens laat de Bron worden beschadigd. De Bron Hunters dan laat de First Garden te beginnen aan een nieuw avontuur.

    Gerelateerde berichten

    Team Building Uitjes

    Geplaatst door 175

    Team building uitjes zijn essentieel voor het versterken van de banden tussen collega’s en het bevorderen van een positieve werkomgeving. Of...

    Laat een berichtje achter