Nintendo komt met een nieuw spel!

Nintendo komt met een nieuw spel!

Nou is dat niet echt wereldnieuws, maar het is wel heel leuk nieuws. Het gaat om een open wereld game, Super Mario Odyssey. De game wordt alleen uitgebracht voor de Nintendo Switch en wordt eind 2017 uitgebracht. Tijdens het Switch evenement werd het bekendgemaakt en liet Nintendo de trailer van de game zien. Hierin is te zen dat et zich afspeelt in een Amerikaanse stad maar het heeft toch nog iets onwerkelijks. Je zou het de originele stijl van Super Mario kunnen noemen.

In de game zelf zijn er ook wat vernieuwingen. Zo kan Mario tussen auto’s door rennen en kan hij zijn pet weggooien en die gebruiken als springplank. Ook lijken de rioolbuizen weer een rol te gaan spelen en komen Bowser en Princess Peach erin voor. Welke rol zij verder gaan krijgen is nog niet bekend.

Een echte release datum is er nog niet, maar wel is het duidelijk dat het in 2017 gebeurt, hoogstwaarschijnlijk in het najaar. Dit heeft de Japanse gamemaker bekend gemaakt.

Hierna zal het weer een tijd duren voordat er een nieuw spel uitkomt.

  Gerelateerde berichten

  Nintendo 2DS

  Geplaatst door 59

  Introductie De Nintendo 2DS (N2DS of 2DS) is een draagbare spelcomputer van Nintendo die op 12 oktober 2013 op de markt kwam. De spelcomputer is...

  Wii U

  Geplaatst door 58 | Wii U

  Introductie De Wii U is de zesde spelcomputer van het Japanse bedrijf Nintendo. De console is de opvolger van de Nintendo Wii en is in 2012...

  Laat een berichtje achter