Starcraft 2

Starcraft 2

Starcraft II is een real-time strategy (RTS) spel gemaakt door Blizzard Entertainment.

Het is een trilogie verdeeld in drie verschillende campagnes voor elk van de speelbare facties.

StarCraft II: Wings of Liberty, waarin je de Terran campagne kan spelen.
StarCraft II: Heart of the Swarm, waarin je de Zerg campagne kan spelen.
StarCraft II: Legacy of the Void, waarin je de Protoss campagne kan spelen.

StarCraft II trekt je in het spel door middel van goed gebalanceerde gameplay. Ook de Cinematic video’s zijn van hele hoge kwaliteit, zoals bij vrijwel alle recente Blizzard games.

Starcraft II, de opvolger van Starcraft een voorganger die is uitgebracht in 1998, gaat over een gevecht tussen drie facties: de Terrans, Zerg en Protoss die vaak tegen elkaar vechten voor allerlei verschillende redenen zoals grondstoffen, een strategische locatie, verloren technologieën en nog veel meer.

De Terran Dominion is de menselijke Factie. Het leiderschap is corrupt wat voor veel interne gevechten zorgt.
De Zerg Swarm is een biologisch geavanceerd ras met een hivemind en bekend staat hun snelle evolutie, op zoek naar genetische perfectie door middel van assimilatie van andere levensvormen.
De Protoss is een mensachtig ras met macht over geavanceerde technologie die hun psionische macht complimenteert. De Protoss hebben een hekel aan de Zerg.

Elke factie heeft zijn eigen units op te bouwen, zo beginnen Terrans met een Command Center, waar je units kan bouwen die lokale grondstoffen verzamelen, waarmee je nieuwe units kan bouwen. Het doel is om een leger op te bouwen en zo je vijand te vernietigen.

StarCraft II heeft ook Pro spelers en toernooien, zo zijn er in 2016 maar liefst 31 toernooien geweest met $2,140,669 totaal aan prijzengeld.

    Gerelateerde berichten

    Wie is de mol app?

    Geplaatst door 800

    Iedereen kent wie is de mol. Het spel waarbij een groep bekende Nederlanders geld moeten inzamelen maar waarbij 1 iemand de zogeheten mol is. Deze...

    Laat een berichtje achter