Virtual Reality: ja of nee?

Virtual Reality: ja of nee?

In 2016 zagen we een significante opkomst van de virtual reality bril, zowel voor het kijken van filmpjes via je telefoon, als voor het spelen van games. Zelfs supermarkten deden mee, en brachten een goedkope variant uit. De lage prijs was duidelijk te zien in de beeldkwaliteit…
Echter, tot dusver wil virtual reality nog niet echt poot aan de grond krijgen. Dit komt doordat nog te weinig game developers virtual reality games ontwerpen; dit is namelijk weer een andere tak van sport dan de ‘gewone’ games. Maar ook omdat virtual reality van bijvoorbeeld Playstation, Vive en Oculus voor de meeste mensen momenteel simpelweg nog niet te betalen is. Bovendien zijn ze tamelijk moeilijk te installeren.
Wellicht zal het idee richting 2018 meer voet aan de grond gaan krijgen. Dit hangt echter helemaal af van het besluit van game developers of het de investering waard is.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter