Koreaans meisje owned iedereen in Overwatch

Koreaans meisje owned iedereen in Overwatch

In het relatief nieuwe spel Overwatch is een hoop comotie over een 17-jarig meisje. Zij zou zo goed zijn dat iedereen denkt dat zij cheat. Haar statistieken liegen er ook niet om, nadat haar tegenstanders bij Blizzard een klacht hadden ingedient moest zij bewijzen niet vals te spelen.

Statistieken

Kill/death Ratio: 6.31
Winrate: 80% winrate uit 420 (blaze it) games.

Bewijzen van onschuld

Professionele spelers waren er zo zeker van dat als het meisje haar onschuld zou bewijzen dat ze zouden stoppen met professioneel spelen. Het meisje moest van Blizzard een live sessie spelen waarin zij aan zou tonen niet vals te spelen maar gewoon onwijs goed is in het spel. Dit deed ze, nu is ze vrij om te doen wat ze wilt in het spel.

Excuus

Na het spel en de stream heeft ze sorry gezegd tegen haar kijkers. Dit deed ze voor haar “slechte” spel, Ze zei dat ze beter kon, maar de druk werd haar iets te veel. Het meisje heeft zelfs doodbedreigingen gehad aan haar huisadres vanwege haar skills. Één van de bedreigingen kwam van een professionele gamer die gestopt is, nadat het meisje onschuldig werd verklaard.

    Tags: Overwatch

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter