Nightbird Trigger X

Nightbird Trigger X
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
59.6%
Wat de ontwikkelaar noemt een “point shooting game,” Nightbird Trigger X is een one-button pony waar uw kleine man heeft een punt schieten in het scherm om de vooruitgang. Maar er is spul in de weg. Vervelend bewegende dingen, dat betekent dat je minder scoren en langer duren als u de doelgroep met uw eerste Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Wat de ontwikkelaar noemt een “point shooting game,” Nightbird Trigger X is een one-button pony waar uw kleine man heeft een punt schieten in het scherm om de vooruitgang. Maar er is spul in de weg. Vervelend bewegende dingen, dat betekent dat je minder scoren en langer duren als u de doelgroep met uw eerste kogel niet kan vinden. Eenvoudig, maar gratis en een beetje origineel.

    Tags: Android

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter