Super Hexagon

Super Hexagon
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
64.2%
Andere mobiele klassieker. Super Hexagon heeft twee controles – draai links en rechts draaien. Dat is alles wat je nodig hebt om de eindeloze doolhof die spint uit het scherm, in een van de mobiele wereld het hardst, coolste, best klinkende en meest smaakt naar meer spelletjes te navigeren. We bestellen u om het te Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Andere mobiele klassieker. Super Hexagon heeft twee controles – draai links en rechts draaien. Dat is alles wat je nodig hebt om de eindeloze doolhof die spint uit het scherm, in een van de mobiele wereld het hardst, coolste, best klinkende en meest smaakt naar meer spelletjes te navigeren. We bestellen u om het te kopen. Je hebt letterlijk aan.

  Tags: Android

  Gerelateerde berichten

  Saw

  Geplaatst door 105 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter