Need for Speed: Underground

Need for Speed: Underground

Introductie

Need for Speed: Underground is een racing game.

Het werd ontwikkeld door EA Black Box is uitgegeven door EA Games.

Het spel werd uitgegeven op 17 november 2003.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 2, GameCube, Game Boy Advance, Microsoft Windows en Xbox.

Gameplay

Circuit is een standaard race die gaat racen met maximaal vier auto tegenstanders ‘rond een lus spoor voor een ronde of meer, en is de belangrijkste functie van het spel. Voor ongeveer de laatste 4 races van ondergrondse modus, het aantal spelers daalt tot slechts 1 rivaal, en het aantal ronden oplopen tot zeven (Endurance Race)

Knock-out modus is vergelijkbaar met eerdere Need for Speed ​​titels, houdt in dat “het uitspelen van” de laatste racer die de startlijn in elke ronde loopt tot aan de laatste leider van de race blijft, en wint de race. In het geval van Underground, Knockout sessies hebben een maximum van drie ronden voor vier racers.

Sprint mode is een variatie op de Circuitgeschakelde, waarbij de deelnemers race in een point-to-point spoor in plaats van lus tracks. Deze wedstrijden zijn meestal korter dan “circuits” (met een maximum van 8 km lang), zodat spelers zijn verplicht voorzichtiger van eventuele fouten tijdens het racen te zijn.

Drifting is de meest uitdagende en technische aspect van het spel. Drift mode bestaat uit één speler in een korte lus circuit, waarbij het doel is om zoveel mogelijk punten te verzamelen door driften langs het spoor. De speler concurreert met drie andere deelnemers, die lijken te scoort ophopen samen met de speler tijdens de drift sessie. De speler zou worden verplicht om deze scores te verslaan om topposities te krijgen.

Bonussen worden toegekend voor spelers die drift in de buitenste grenzen van de baan, drift verticaal, of het uitvoeren van geketend-drifting (continue drijven door voortdurend de besturing van het voertuig tijdens drifts om snelheid te houden); als de speler er in slaagt het beëindigen van een drift zonder botsingen op de zijkanten van de baan, worden de verzamelde punten toegevoegd aan de score, anders worden de verzamelde punten geannuleerd.

Drift-modus is het enige type van het racen waar de tijd genomen om de track is niet van belang te voltooien, omdat de spelers krijgen de vrijheid om het toegewezen aantal ronden rijden in hun eigen tempo. Dit kan het ontbreken van lachgas verklaren deze modus, aangezien het dient geen duidelijke doel in deze situatie.

Drag racing is de tweede meest technische vorm van ras in het spel. Het gaat om het racen tegen één of drie auto’s op doorgaans rechte rails, en een poging om topposities te winnen te krijgen. Om meester Sleep-modus moeten spelers een goede timing en reflexen te schakelen, redlining, inhalen, en het gebruik van lachgas boosts in dienst; Omdat de speler gaat naar de motor tot het uiterste zet de modus legt met name de nadruk bij het toezicht op de toerenteller tijdens wedstrijden, die uitgezet en zich op de meest linker deel van het scherm. Sturing in deze modus wordt vereenvoudigd om gewoon zorgen voor rijstrook verandert, terwijl de computer omgaat met het stuur langs de lanen, en de speler zich meer richt op het behoud van een optimale snelheid voor de auto.

Twee voorwaarden zal resulteren in spelers die zijn vervallen gedurende een drag race: een frontale botsing met een tegenstander, slagbomen, verkeerslichten auto’s of verdelers (wordt ‘totaal’); of geblazen motoren als gevolg van langdurige redlining en de daaropvolgende hoge motortemperatuur.

Customizing

In de auto maatwerk menu, kunnen auto’s worden gewijzigd met de prestatie upgrades en visuele upgrades , zoals verf kleuren en body kits.

Spelers hebben de mogelijkheid om de prestaties van hun auto te verhogen door het toepassen van prestatie -upgrades om de auto. De speler kan de motor, aandrijflijn, ophanging, banden, motor controle-eenheid van hun auto (ECU) als add lachgas, turboladers upgraden en verminderen het gewicht van de auto (in de vorm van “gewichtsvermindering pakketten”).

Sinds Underground is straatraces en tuner -thema, de speler heeft ook de mogelijkheid om hun auto visueel aanpassen.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter