Heroes of Loot

Heroes of Loot
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
62.2%
De hele back catalogue van solo indie schepper OrangePixel is het ontdekken waard, maar zijn laatste is de beste tot nu toe. Het is een stijlvolle 2D kerker explorer, met massa’s van quests, klassen en geheime gebieden te ontgrendelen. Plus het ondersteunt een breed scala van Bluetooth-controllers, voor makkelijker spelen als je een compatibele klomp Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De hele back catalogue van solo indie schepper OrangePixel is het ontdekken waard, maar zijn laatste is de beste tot nu toe. Het is een stijlvolle 2D kerker explorer, met massa’s van quests, klassen en geheime gebieden te ontgrendelen. Plus het ondersteunt een breed scala van Bluetooth-controllers, voor makkelijker spelen als je een compatibele klomp dichtgeknoopte plastic hebt.

  Tags: Android

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 555

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter