Canabalt HD

Canabalt HD
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
73.4%
De nieuwere , iets posher versie van het originele spel , degene die vrij veel de uitvinder van de ” eindeloze runner” genre dat nu verstopt de gaming secties van de app stores van de wereld . Je bent een man . Je loopt langs de daken naar een techno soundtrack . Dat is het Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

De nieuwere , iets posher versie van het originele spel , degene die vrij veel de uitvinder van de ” eindeloze runner” genre dat nu verstopt de gaming secties van de app stores van de wereld . Je bent een man . Je loopt langs de daken naar een techno soundtrack . Dat is het wel , maar het is veel leuker dan het klinkt .

  Tags: Android

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 555

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter