Need for Speed: Underground 2

Need for Speed: Underground 2

Introductie

Need for Speed: Underground 2 is een racing game.

Het werd ontwikkeld door EA Canada, Pocketeers (GBA) is uitgegeven door Electronic Arts.

Het spel werd uitgegeven op 15 november 2014 in Noord-Amerika en op 9 november 2004 in Noord-Amerika voor PC. In Europa was dat op 19 november 2004. In Japan was dat op 22 december 2004 en in Australië op 27 juli 2004.

Het spel is beschikbaar voor PlayStation 2, GameCube, Game Boy Advance, Nintendo DS, PlayStation Portable, Microsoft Windows en Xbox.

Gameplay

Bijna alle van de spellen in de NFS serie dezelfde fundamentele regels en soortgelijke monteurs in dienst: de speler bestuurt een race auto in een verscheidenheid van rassen, het doel is om de race te winnen. In het toernooi/career mode, moet de speler een serie races om voertuigen en tracks te ontgrendelen winnen. Voor elke race, kiest de speler een voertuig, en heeft de mogelijkheid om te selecteren ofwel een automatische of handgeschakelde transmissie. Alle games in de serie hebben een bepaalde vorm van multiplayer-modus waardoor spelers elkaar via een split screen, een LAN of het internet te racen.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter