Hearthstone: Heroes of Warcraft

Hearthstone: Heroes of Warcraft
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
56.4%
( gratis ) bouwt voort op een decennium van verhalen en avonturen in mega – populaire MMO World of Warcraft , maar de kennis van dat universum is geen voorwaarde om te slagen in haar kaart verzamelen en vechten . Hearthstone is zowel massaal gedetailleerd en toegankelijk voor nieuwkomers , met negen kaart klassen en Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

( gratis ) bouwt voort op een decennium van verhalen en avonturen in mega – populaire MMO World of Warcraft , maar de kennis van dat universum is geen voorwaarde om te slagen in haar kaart verzamelen en vechten . Hearthstone is zowel massaal gedetailleerd en toegankelijk voor nieuwkomers , met negen kaart klassen en een enorm scala aan mogelijke strategieën . Plus een grote speler -base betekent voldoende multiplayer

  Tags: Mac OS

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 555

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Saw

  Geplaatst door 105 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter