Need for Speed: Most Wanted

Need for Speed: Most Wanted

Introductie

Need for Speed: Most Wanted is een open world racing game.

Het werd ontwikkeld door EA Black Box, EA Redwood Shores en is uitgegeven door Electronic Arts.

Het spel werd uitgegeven op december 2005 uitgegeven en voor Xbox 360 kwam het spel uit op december 2005.

Het spel is beschikbaar voor GameCube, Game Boy Advance, PlayStation 2, PlayStation Portable, Microsoft Windows, Nintendo DS, Xbox en Xbox 360.

Gameplay

Most Wanted is net als andere Need for Speed ​​games, waarbij de speler kiest een auto en races tegen een tijdslimiet of andere racers om een ​​bestemming te bereiken. Politie achtervolgingen zijn wederom geïntegreerd in bepaalde racesessies, waarop de politie in dienst voertuigen en tactieken om de auto van de speler te stoppen en arresteren van de speler, zoals Need for Speed ​​III: Hot Pursuit, Need for Speed: Hot Pursuit 2, en Need for Speed: Carbon. Als spelers de controle over snellere auto’s en in toenemende mate afhankelijk zijn van lachgas snelheid verhoogt, de oxide meter vult nu automatisch voor de eerste keer sinds de introductie in Underground, en rijden sequenties geworden snelle en intense vergelijkbaar met de Burnout-serie.

Drie verschillende regio’s worden aangeboden in de stad Rockport, samen met fietsweer. Racing evenementen plaats tussen zonsopgang en zonsondergang, in tegenstelling tot in de ondergrond, waar de gebeurtenissen plaatsvonden in de nacht. Een Grand Theft Auto-achtige Free Roam-modus wordt geleverd als in Need for Speed: Underground 2, maar is nog steeds beperkt tot Career mode, evenals achtervolging gebaseerde gebeurtenissen in andere modi.

Promotie van het merk uit Underground 2 nog sterk blijft, met Old Spice en de aanwezigheid van Burger King restaurants, Castrol olie, Axe Unlimited en Edge scheergel. De Cingular logo is nog steeds zichtbaar in draadloos communicatiesysteem van de game. Prestaties, lichaam en visuele onderdelen die kunnen worden gekocht in het spel zijn ook uit het echte leven bedrijven. Echter, Best Buy winkels niet terug uit Underground 2.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter