Soul Calibur II

Soul Calibur II
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68%
Er zijn een half dozijn Soul Calibur games, maar hoe dan ook de tweede wedstrijd ( derde als je telt Soul Edge ) , blijft de duidelijke favoriet bij de fans . Misschien raakte net op het juiste moment , aan de overkant van de PS2 , Xbox en GameCube . Misschien was het de Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Er zijn een half dozijn Soul Calibur games, maar hoe dan ook de tweede wedstrijd ( derde als je telt Soul Edge ) , blijft de duidelijke favoriet bij de fans . Misschien raakte net op het juiste moment , aan de overkant van de PS2 , Xbox en GameCube . Misschien was het de laatste wedstrijd om echt te verbeteren op de reeks voordat het begon te oudbakken te krijgen . Misschien was het omdat je de kerel die weigerde om iedereen maar Kilik spelen en zou gewoon spam die stomme stok beweegt over en weer kun je niet eens in de buurt hoe werkt dat zelfs werkt dit spel is onzin Ik ben nooit een ander spelen een.

De PS2-versie in het bijzonder aanbevolen een tijdreis Heihachi uit de Tekken -serie , waarvan gedurfde keuze van het gebruik zijn vuisten in een wapen- gebaseerde vechter ofwel maakte hem de ballsiest of de domste vechter in het spel . We gaan met de voormalige , omdat Spawn op de Xbox had de laatste vergrendeld vrij hard.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter