Devil May Cry 3

Devil May Cry 3
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
63.4%
Naar aanleiding van klachten van DMC2 al te gemakkelijk en te “not-a-good-spel,” Capcom draaide de schroeven aan fans en maakte Devil May Cry 3 ballen-hard. De prequel was zo hard, de checkpoints zo meedogenloos dat uiteindelijk een Special Edition werd uitgebracht dat afgezwakt aantal van haar hardere elementen in het voordeel van een product dat Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Naar aanleiding van klachten van DMC2 al te gemakkelijk en te “not-a-good-spel,” Capcom draaide de schroeven aan fans en maakte Devil May Cry 3 ballen-hard. De prequel was zo hard, de checkpoints zo meedogenloos dat uiteindelijk een Special Edition werd uitgebracht dat afgezwakt aantal van haar hardere elementen in het voordeel van een product dat meer aantrekkelijk voor een breed publiek van ninja honden was. Als een bonus, de SE opgenomen een speelbare versie van Dante’s broer en DeviantArt mascotte Vergil, evenals de op golven gebaseerd Bloody Palace mode voor degenen die minder over verhaal progressie en meer over hun eigen verslaving aan snijden monsters tot ze ontploffen en turn in rode orbs. Het is een van de beste voorbeelden van het karakter-actie subgenre, vlak onder Bayonetta en boven McDonald’s Treasure Land Adventure.

    Gerelateerde berichten

    Minecraft

    Geplaatst door 659

    Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

    Laat een berichtje achter