Bastion

Bastion
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
75.8%
Oh Bastion, we hangen aan je lippen. Vertel ons wat wij nog niet weten, maar waar we spoedig achter zullen komen wanneer we het een paar seconden later met onze eigen ogen zien. Het concept van de verhalende verteller blijft het hele spel werken en maakt dat al je acties net wat meer betekenis krijgen. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Oh Bastion, we hangen aan je lippen. Vertel ons wat wij nog niet weten, maar waar we spoedig achter zullen komen wanneer we het een paar seconden later met onze eigen ogen zien. Het concept van de verhalende verteller blijft het hele spel werken en maakt dat al je acties net wat meer betekenis krijgen. Waar in andere games het inhakken op vijanden en zoeken naar items al gauw als sleur aanvoelt, zorgt zijn zware maar rustgevende stem ervoor dat het in Bastion toch heel belangrijk lijkt.

Bastion doet verder heel veel goed en weinig fout. Het speelt soepel, het vechtsysteem heeft genoeg variatie en de spelwereld is prachtig vormgegeven, ook al is deze bijna geheel uit elkaar gevallen. De muziek maakt het af, door niet bij één stijl te blijven maar wel altijd toepasselijk te zijn. En dan rol je ineens tussen de boosaardige vogels en schietende planten door. En stuit je op een eenzaam meisje dat op haar harp zit te spelen, een prachtige serenade zingend. Aan niemand gericht, maar wij zijn sindsdien verliefd.

  Tags: Xbox 360

  Gerelateerde berichten

  Wie is de mol app?

  Geplaatst door 951

  Iedereen kent wie is de mol. Het spel waarbij een groep bekende Nederlanders geld moeten inzamelen maar waarbij 1 iemand de zogeheten mol is. Deze...

  Laat een berichtje achter