Rayman Legends

Rayman Legends
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
70%
Levendige wereld Rayman Legends ‘nieuw leven ingeblazen het snel en woedend platformer, en heeft zij een spel dat de Wii U’s GamePad gebruikt voor de multiplayer in leuke manieren. Kleurrijk, verschillend, en vol domme ideeën, Rayman Legends is een herinnering dat 2D-platformers nog vol leuke ideeën kunnen worden chock. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Levendige wereld Rayman Legends ‘nieuw leven ingeblazen het snel en woedend platformer, en heeft zij een spel dat de Wii U’s GamePad gebruikt voor de multiplayer in leuke manieren. Kleurrijk, verschillend, en vol domme ideeën, Rayman Legends is een herinnering dat 2D-platformers nog vol leuke ideeën kunnen worden chock.

  Tags: Wii U

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 552

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter