NES Remix 1 & 2

NES Remix 1 & 2
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
65.4%
NES Remix eert klassieke games, maar ook scheurt ze uit elkaar in slinkse remix uitdagingen. Het is een slimme en uitdagende manier om de essentiële retro spellen te ervaren zonder net het coveren dezelfde oude grond. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

NES Remix eert klassieke games, maar ook scheurt ze uit elkaar in slinkse remix uitdagingen. Het is een slimme en uitdagende manier om de essentiële retro spellen te ervaren zonder net het coveren dezelfde oude grond.

    Tags: Wii U

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter