Need for Speed: Shift

Need for Speed: Shift

Introductie

Need for Speed: Shift is een racing game.

Het werd ontwikkeld door Slighty Mad Studios, EA Bright Light (PSP) en is uitgegeven door Electronic Arts.

Het spel werd uitgegeven op 15 september 2009 in Noord-Amerika. In Europa was dat op 18 september 2009. In Australië was dat op 24 september 2009 en in Japan op 1 november 2009.

Het spel is beschikbaar voor Android, PlayStation 3, PlayStation Portable, Microsoft Windows, Xbox 360 en iOS.

Gameplay

Gericht op een hardcore gamer – stijl publiek, Shift terug naar de touringcar simulatie stijl van zijn 2007 voorganger, NFS ProStreet. Hoewel de gameplay van deze twee titels zijn vergelijkbaar , Shift herschept rijgedrag van de auto veel realistischer dan zijn voorganger, en geen verhaal bevatten . Bij het starten van de carrière -modus, voert de speler tweeën lap rond het Brands Hatch renbaan om zijn of haar vaardigheden te bepalen. Eenmaal voltooid, wordt de speler welkom om de ‘ NFS Live- World Series’, en moet sterren verdienen in races om geld te verdienen, en speel nieuwe rassen.

Er zijn 60 +’s die zijn onderverdeeld in 5 lagen. Tier 1 verwijst naar entry-level sportieve en luxe auto’s zoals de Audi TT en de Infiniti G35, tier 2 verwijst naar mid-level performance auto’s zoals de BMW M3, tier 3 verwijst naar supercars zoals de Lamborghini Gallardo, en tier 4 verwijst naar hypercars als de Bugatti Veyron, of Pagani Zonda R. De auto customization opties omvatten cosmetica, alsook de prestaties mods en is meer in de diepte dan de vorige games, die aspecten zoals uitlijning, aerodynamica, banden, remmen, het differentieel, en tandwielen. Nitrous is ook een optie voor het tunen, maar verschillend van de vorige Need for Speed ​​games als het wordt meer realistisch gesimuleerd. Er zijn body kits die de aerodynamica en gewichtsreductie beïnvloeden. Er zijn visuele aanpassingsmogelijkheden, zoals velgen, vinyls en verven.

Er zijn 19 tracks in totaal, inclusief echte wereld circuits zoals Brands Hatch, Nurburgring Nordschleife, Road America, Spa, Silverstone, Willow Springs, Donington Park en Mazda Raceway Laguna Seca.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter