UEFA Euro 2004

UEFA Euro 2004
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
50.6%
In het speltype EURO 2004 kun je met één van de 51 deelnemende Europese naties spelen. Je kunt vriendschappelijke wedstrijden op poten zetten en spelen tegen andere naties. Je kunt ook het hele toernooi doorlopen, van de kwalificatie tot de play-offs en de finale. Je kunt niet alleen in de gaten houden welke spelers geblesseerd Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In het speltype EURO 2004 kun je met één van de 51 deelnemende Europese naties spelen. Je kunt vriendschappelijke wedstrijden op poten zetten en spelen tegen andere naties. Je kunt ook het hele toernooi doorlopen, van de kwalificatie tot de play-offs en de finale. Je kunt niet alleen in de gaten houden welke spelers geblesseerd of geschorst zijn, maar dankzij het nieuwe dynamische moreelsysteem kun je ook het moreel van de spelers in de gaten houden, dat nogal wisselt naar gelang de persoonlijke prestaties en de teamprestaties en dat duidelijk invloed heeft op het spel van de speler.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter