UEFA Champions League 2004-2005

UEFA Champions League 2004-2005
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
58.8%
Electronic Arts en UEFA zetten de spotlights op het voetbalveld met een indrukwekkende  game die je de spanning van de UEFA Champions League laat voelen. Zoals Jose Mourinho, de manager van Chelsea FC, zo treffend verwoordde: ‘Je kunt de beste spelers hebben… je kunt het mooiste stadion hebben, je kunt de beste faciliteiten hebben… maar Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Electronic Arts en UEFA zetten de spotlights op het voetbalveld met een indrukwekkende  game die je de spanning van de UEFA Champions League laat voelen.
Zoals Jose Mourinho, de manager van Chelsea FC, zo treffend verwoordde: ‘Je kunt de beste spelers hebben… je kunt het mooiste stadion hebben, je kunt de beste faciliteiten hebben… maar als je niet wint wordt al het werk dat die mensen verrichten vergeten. Je moet winnen en dan het liefst, zoals ik, direct een beker winnen.’
Het is zijn doel om bekers te winnen en in UEFA Champions League 2004-2005 bootst EA SPORTS deze wereld van topvoetbal na. Het is de eerste voetbalgame waarin je missies moet voltooien!
Er zijn meer dan 50 uitdagende missies op het veld en erbuiten, op nationaal en Europees niveau. Kun jij de druk aan als je met 2-0 moet winnen, of als je nieuwe baas je vertelt dat je je beste spits moet verkopen?
Kies een van de 239 clubs uit de Engelse FA Premier League, Duitse Bundesliga, Spaanse Primera Liga, Italiaanse Serie A en Franse Ligue 1. Daarnaast zijn er nog een paar clubs buiten deze competities om de Champions League mee te winnen.
UEFA Champions League heeft niet alleen een fantastisch, gloednieuw systeem voor dode spelmomenten, maar ook een volledig nieuw onderdeel: EA SPORTS Talk Radio. Dit is de enige plek waar je via het ultieme fanforum hoort wat de mensen die je salaris betalen van je prestaties vinden.
Missie-gameplay: 50 uitdagende missies in de eerste op missies gebaseerde voetbalgame
Ongeëvenaarde diepte: stel een veeleisende eigenaar tevreden met successen op de transfermarkt, op het trainingsveld en op het voetbalveld
Gloednieuwe mogelijkheden voor dode spelmomenten: houd je kop er goed bij in het strafschopgebied om ultrarealistische, intuïtieve vrije trappen en corners onder de knie te krijgen
Officieel en exclusief: de enige plek waar je de spanning van het hoogste niveau van clubvoetbal kunt beleven

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter