New Super Luigi U

New Super Luigi U
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
73.8%
New Super Luigi U is een speciale platformer gewijd aan het hoogspringen en veel minder wendbaar Mario broer. Maar NSLU deed meer dan alleen gooien Luigi uit de schijnwerpers, Nintendo gebruikt het als een kans om ons te herinneren hoe hardcore een platformer kan krijgen. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

New Super Luigi U is een speciale platformer gewijd aan het hoogspringen en veel minder wendbaar Mario broer. Maar NSLU deed meer dan alleen gooien Luigi uit de schijnwerpers, Nintendo gebruikt het als een kans om ons te herinneren hoe hardcore een platformer kan krijgen.

  Tags: Wii U

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 552

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter