Need for Speed: Nitro

Need for Speed: Nitro

Introductie

Need for Speed: Nitro is een racing game.

Het werd ontwikkeld door Firebrand Games (DS), EA Montreal (Wii) en is uitgegeven door Electronic Arts.

Het spel werd uitgegeven op 3 november 2009 in Noord-Amerika. In Australië was dat op 5 november 2009 (DS). In Europa was dat op 6 november 2009. In Australië was dat op 26 november 2009 (Wii) en in Japan op 17 december 2009.

Het spel is beschikbaar voor Nintendo DS en Wii.

Gameplay

Need for Speed​: Nitro is een arcade -stijl racegame die snelheid en opwinding benadrukt dan realisme of voertuig tuning. De Wii-versie kunnen maximaal vier spelers te racen, met een maximum van acht racers tegelijk. De Wii- versie kunt maximaal vier racers concurreren in een drag race.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter