Hyrule Warriors

Hyrule Warriors
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
72.4%
Hyrule Warriors zet je op grote slagveld en omringt u met monsters uit de Zelda-universum. Het is een actie-aangewakkerd reis, maar men slaagt erin om een kader Dynasty Warriors passen in een eerbiedige waardering van de serie. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Hyrule Warriors zet je op grote slagveld en omringt u met monsters uit de Zelda-universum. Het is een actie-aangewakkerd reis, maar men slaagt erin om een kader Dynasty Warriors passen in een eerbiedige waardering van de serie.

  Tags: Wii U

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 552

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter