Zombi U

Zombi U
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
62.6%
Als een first-person survival horror spel dat zich afspeelt in Londen, ZombiU transformeert de speler in een willekeurige overlevende wanhopig vastklampen aan het leven na de apocalyps. In plaats van vasthouden aan conventionele genre stijlfiguren van freaky zombies en angstaanjagende instellingen, Zombie U maakt gebruik van het concept van de permanente dood als middel om Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Als een first-person survival horror spel dat zich afspeelt in Londen, ZombiU transformeert de speler in een willekeurige overlevende wanhopig vastklampen aan het leven na de apocalyps. In plaats van vasthouden aan conventionele genre stijlfiguren van freaky zombies en angstaanjagende instellingen, Zombie U maakt gebruik van het concept van de permanente dood als middel om de spelers op scherp te houden.

    Tags: Wii U

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter