Steamworld Dig

Steamworld Dig
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
68.2%
In Steamworld Dig je de macht van een robot held door het vinden en verzamelen van verborgen items, het openen van een uitgestrekte spel kaart als je vooruitgang. Het geniale twist is dat je de omgeving verkennen door mijnbouw in de aarde zelf, het bouwen van je eigen unieke in-game kaart gevuld met tunnels, mijnschachten, Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

In Steamworld Dig je de macht van een robot held door het vinden en verzamelen van verborgen items, het openen van een uitgestrekte spel kaart als je vooruitgang. Het geniale twist is dat je de omgeving verkennen door mijnbouw in de aarde zelf, het bouwen van je eigen unieke in-game kaart gevuld met tunnels, mijnschachten, teleporters en nog veel meer.

  Tags: Wii U

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 555

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Saw

  Geplaatst door 105 | Xbox 360

  Met alle Saw films raken theaters ( wat zijn ze aan , net als zeven nu ? ) Kan het lijken alsof de serie is een beetje uitgespeeld krijgen . Maar...

  Laat een berichtje achter