Guacamelee!

Guacamelee!
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
62.4%
Guacamelee! Super Turbo Championship Edition vakkundig gemaakt combat en platformactie zijn echt bevredigend en memorabel. Onderschat dit goofy ondode luchador of fraai gestileerde wereld van dit spel. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

Guacamelee! Super Turbo Championship Edition vakkundig gemaakt combat en platformactie zijn echt bevredigend en memorabel. Onderschat dit goofy ondode luchador of fraai gestileerde wereld van dit spel.

    Tags: Wii U

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter