The Wonderfull 101

The Wonderfull 101
Graphics
Storyline
Controls
Smoothness
Sound & Music
71.4%
The Wonderful 101 plaatst spelers in de controle van een honderdtal kleine helden die de planeet te beschermen tegen een invasie. Dit charmante, komische actie spel maakt gebruik van de Unite Morph systeem om legers en oversized monsters gelijk omver te werpen. Share this:Click to email this to a friend (Opens in new window)Click to share on Facebook (Opens in new window)Click to share on Twitter (Opens in new window)Click to share on LinkedIn (Opens in new window)Click to share on Google+ (Opens in new window)Click to share on Pinterest (Opens in new window)
0
Graphics
0
Storyline
0
Controls
0
Smoothness
0
Sound & Music
Uitslag van 0 gebruiker(s) Geef dit bericht een waardering, klik op de sterren hierboven en druk op "Accepteren".

The Wonderful 101 plaatst spelers in de controle van een honderdtal kleine helden die de planeet te beschermen tegen een invasie. Dit charmante, komische actie spel maakt gebruik van de Unite Morph systeem om legers en oversized monsters gelijk omver te werpen.

  Tags: Wii U

  Gerelateerde berichten

  Minecraft

  Geplaatst door 552

  Minecraft is een first-person sandbox-achtig spel waarin je door middel van ‘blokjes’ een wereld kan bouwen. Het is een spel uit 2011...

  Laat een berichtje achter