Need for Speed: World

Need for Speed: World

Introductie

Need for Speed: World is een racing game.

Het werd ontwikkeld door Quicklime en is uitgegeven door Electronic Arts.

Het spel werd uitgegeven op 27 juli 2010.

Het spel is alleen beschikbaar voor Microsoft Windows.

Gameplay

Wereld neemt de gameplay stijl van de 2005 ’s Most Wanted en 2006 Carbon, gericht op illegale straatraces, tuning en politie achtervolgingen , en voegt een vleugje klassieke MMO -elementen aan de mix zoals speciale vaardigheden. Wereld ligt in de fictieve Tri – City, dat is een mengsel van de steden van Rockport en Palmont, de steden van de Most Wanted en Carbon, in zijn kaart ontwerp, nieuw ontworpen graphics en nieuwe locaties op de kaart om reizen te maken tussen de twee steden gemakkelijker. Het spel bevat momenteel meer dan 100 gelicenseerde auto’s bestaande uit tuners, muscle cars, exoten, raceauto’s en SUV’s. Produceert variëren van Alfa Romeo aan Volkswagen en er zijn meer dan 30 fabrikanten in het spel.

Op december 2010, werd de auto prestaties maatwerk beschikbaar gesteld aan spelers. Spelers kunnen delen winnen van verloting, waaronder zeldzame Pro en Ultra-serie onderdelen. Gratis spelers hebben een lagere kans op het winnen van een deel in vergelijking met degenen die SpeedBoost gekocht. Speciale card packs kan worden gekocht met SpeedBoost dat de sterk begeerde onderdelen geven. Op 16 maart 2011, werd visueel aftermarket maatwerk ook beschikbaar gesteld. Alle in het spel contanten bodykits van vorige versies werden verwijderd. De meeste body kits vereisen SpeedBoost aan te schaffen. Op 31 maart 2011 heeft Electronic Arts een nieuwe game mode genaamd Team Escape, een coöperatieve versie van een politie-achtervolging waarbij maximaal vier spelers moet racen als een team rijden van punt A naar punt B, terwijl het vermijden van talrijke agenten. Voor deze functie zijn twee co-op-versies van power-ups van de game vrijgegeven.

Op 26 juli 2011, een functie genaamd Treasure Hunt werd uitgebracht. Treasure Hunt, gespeeld tijdens de vrije roam, spelers zou proberen om vijftien edelstenen in verschillende gebieden te verzamelen. Als de speler verzamelt alle 15 edelstenen dagelijks, zou je boosts van reputatie en in-game geld te krijgen. Het spelen van de Treasure Hunt modus dagelijks kunnen opbouwen wat bekend staat als een Treasure Hunt Streak. Spelers kunnen high-end performance onderdelen of extra power-ups te verdienen na het voltooien van elke jacht op basis van de dag telling van de streep (bijvoorbeeld als de speler voltooit Treasure Hunt voor twaalf dagen in een rij, zullen ze een tier 1 van de prestaties te ontvangen een deel).

Ervaring maatwerk werd uitgebracht, ter vervanging van het oude niveau-up skill point systeem. Alle spelers die de oude skill points geïnvesteerd hadden gekregen skill mods die overeenkomen met de vaardigheden die ze hadden punten geïnvesteerd in. De spelers kunnen slechts maximaal 125 skill mods krijgen, ongeacht hoeveel vaardigheden of auto’s die zij hadden. 4-sterren (hoogste) skill mods kan worden gewonnen uit geluk trekt of gekocht via card packs. Één ster mods zijn te koop voor in-game geld. Op 16 oktober 2012 werd drag racing ingevoerd om World. Deze modus kunnen spelers andere spelers naar de finish in verschillende stroken van rechte wegen racen. Spelers zouden moeten handgeschakelde versnellingsbak gebruiken en verschuiven hun weg naar de finish. Automatische transmissie is ook beschikbaar voor de spelers. Single player mode is ook beschikbaar gemaakt met in-game verkeer. Op 16 november 2012, werden politievoertuigen verwijderd uit vrij rondlopen in de wereld. Spelers waren niet meer in staat om bezigheden beginnen met het rammen politie voertuigen; politie achtervolgingen zijn alleen mogelijk door de toetreding tot Pursuit Outrun evenementen.

Vóór 8 september 2010, na het bereiken van level 10 en de toegang tot alleen de eerste tier en sommige subtop auto’s, de speler zou niet in staat zijn om verdere vooruitgang in het spel en het zou ophouden om nog meer experience points of geld te verdienen. Om het spel voort te zetten, de speler moest de Need for Speed ​​World Starter Pack aan te schaffen. Zonder dat, is de speler toegestaan ​​om het spel te spelen voor zo lang als hij of zij wil, maar hij of zij zou ophouden om ervaring en geld te verdienen. Op 8 september, was 2010 Wereld 1 miljoen registraties gepasseerd. Om dat te vieren, werd het spel gemaakt free-to-play en de level cap werd verwijderd.

    Gerelateerde berichten

    Laat een berichtje achter